Heerlijk voor bij bijvoorbeeld een Pita broodje shoarma of bij een heerlijk bakje kapsalon.
Dan is het natuurlijk het lekkerste om helemaal zelf je knoflooksaus te maken.
Onderstaand het recept wat ik gebruik voor knoflooksaus.
Knoflooksaus
Heerlijke zelfgemaakte knoflooksaus
Equipment
- 1 Knoflookpers
- 1 Rasp
- 1 Lepel
Ingrediënten
- 200 gram Crème Fraîche
- 200 gram Mayonaise
- 3 teentjes knoflook
- 1 citroen
- bieslook verse
- peterselie verse
- Zout
- Peper
Instructies
- Meng de Mayonaise en de Crème Fraîche in een kom200 gram Crème Fraîche, 200 gram Mayonaise
- Pers de knoflook teentjes met de knoflookpers en voeg toe aan het mengsel3 teentjes knoflook
- Rasp de schil van de citroen en voeg dit toe aan het mengsel1 citroen
- Hak wat bieslook en peterselie fijn en voeg naar smaak toe aan het mengselbieslook, peterselie
- Voeg wat peper en zout toe naar smaakZout, Peper
0 reacties